Airport Shuttle Belgrade Nikola Tesla

January 3, 2018 By Transport Comments Off

U slučaju da planirate let koji poleće sa ovog aerodroma, firma Royal Transfers vam nudi prevoz putnika do aerodroma bezbedno, brzo i lako u komforu prevoza koji obezbeđuje Royal Transfers.
Pored prevoza do Aerodroma Nikole Tesle, firma nudi i prevoz putnika sa početnom stanicom od aerodroma nakon sletanja vaše avionske linije, do željene destinacije u Beogradu. Royal Transfers takođe nudi izbor vozila, gde možete birati između auto prevoza ili prevoza kombijem.

Aerodrom Nikola Tesla, sa dugom istorijom koja datira još od 1910. godine, počev od 2006. godine aerodrom je nazvan po Nikoli Tesli kako bi se odala počast ovom svetski poznatom naučniku koji je obeležio industrijsko doba i nosio veliki udeo u razvoju modernog društva kakvo danas poznajemo. Od 2014. ovaj aerodrom dobija sve više putnika pa se i linije letova šire na razne destinacije širom sveta. Prevozeći stotine hiljada putnika godišnje, Aerodrom Nikola Tesla je danas najveći aerodrom u Srbiji, predstavljajući veoma važan centar u vazdušnom saobraćaju Srbije.

Online rezervacija

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu NBS na dan uplate.