Individualne vožnje: Beograd – Beč

Sa preko 14 miliona posetilaca godišnje, Beč predstavlja veoma popularnu destinaciju za turiste širom sveta, i to sa veoma dobrim razlogom.
Pored stotine atraktivnih mesta od istorijskog značaja kao što je Habzburška letnja rezidencija Šenbrun ili Belvedere palate sa očaravajućim vrtovima, galerijama i muzejima, u Beču možete posetiti i sjajne klubove sa još sjajnim džez izvođačima, kao i mesta koja potvrđuju da se u Beču krije i bogat noćni život. Bilo da jurite umetnost, putujete kroz vreme ulicama Beča, tražite sjajnu zabavu ili odlazite da živite, studirate ili radite u Beču, treba nekako do tamo i stići.

Firma Royal Transfers nudi prevoz od Beograda do Beča sa ponudom od nekoliko aranžmana. Prevoz putnika do Beča za korisnike naših usluga omogućen je u oba pravca , kao i u samo jednom pravcu, najsavremenijim kombijima kao i luksuznim automobilima do vaše destinacije. Pored povoljnih cena i zagarantovanog kvaliteta usluge prevoza, Royal Transfers nudi specijalne popuste za sve studente uz studentski indeks.

Put od Beograda do Beča traje uobičajeno 8 sati u jednom pravcu, i za to vreme svakako želite da putujete sigurno i udobno, što je i omogućeno sa Royal Transfers. Bilo da izaberete auto ili kombi, siguran i komforan prevoz putnika je zagarantovan zahvaljujući našem profesionalnom osoblju i komfornim vozilima.

Online rezervacija

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu NBS na dan uplate.