Prevoz putnika Beograd – Grčka (Halkidiki, Olimpijska regija – 45 EVRA jedan pravac, 90 EVRA oba pravca, Solun – 40 EVRA jedan pravac, 80 EVRA oba pravca)

Royal Transfers je firma koja vam nudi udoban, brz i bezbedan kombi prevoz u jednom ili oba pravca, kao i prevoz luksuznim automobilima do Soluna, Olimpijske regije, Halkidikija. Read More

Prevoz putnika Beograd – Crna Gora ( Budva, Tivat, Kotor, Herceg Novi, Bar …) – Cenovnik

Crnogorsko primorje predstavlja malu, ali veoma značajnu regiju Crne gore koja se proteže od ulaza u Bokokotorski zaliv pa do ušća reke Bojane u Jadransko more. Read More

Prevoz putnika Beograd – Beč (40€ jedan pravac, 70€ oba pravca)

Sa preko 14 miliona posetilaca godišnje, Beč predstavlja veoma popularnu destinaciju za turiste širom sveta, i to sa veoma dobrim razlogom.
Read More

Prevoz putnika Beograd – Kopaonik ( 20€ jedan pravac, 40€ oba pravca)

Pored toga što predstavlja najveći planinski masiv u Srbiji, Kopaonik takođe poseduje neke od najlepših krajolika naše zemlje, stoga hoteli i odmarališta na ovoj prelepoj planini svake godine prime više stotina hiljada posetilaca.
Read More

Prevoz putnika Beograd – Bratislava (35€ jedan pravac, 65€ oba pravca)

Do Bratislave možete stići brzo, lako i udobno uz firmu Royal Transfers koja nudi kombi prevoz u jednom (35€)  ili oba pravca (65€). Royal Transfers u ponudi ima i prevoz luksuznim automobilima, garantujući siguran i bezbedan prevoz do ove destinacije.
Read More

Airport Shuttle Belgrade Nikola Tesla

January 3, 2018 By Transport Comments Off

U slučaju da planirate let koji poleće sa ovog aerodroma, firma Royal Transfers vam nudi prevoz putnika do aerodroma bezbedno, brzo i lako u komforu prevoza koji obezbeđuje Royal Transfers. Read More

Prevoz putnika Beograd – Zlatibor (20€ jedan pravac, 40€ oba pravca)

Kako biste bili u mogućnosti da posetite prirodne lepote i turističke atrakcije Zlatibora, morate i doputovati do tamo, te vam firma Royal Transfers nudi komforan, udoban i bezbedan prevoz putnika do Zlatibora u oba (40€) ili u jednom pravcu (20€).
Read More

Prevoz putnika Beograd – Budimpešta (25€ jedan pravac, 50€ oba pravca)

U slučaju da planirate da posetite Budimpeštu, firma Royal Transfers nudi uslugu prevoza putnika kombijem do vaše destinacije u oba (50€) ili jednom pravcu (25€) kao i mogućnost izbora prevoza luksuznim automobilima.
Read More

Prevoz putnika Beograd – Zagreb (25€ jedan pravac, 50€ oba pravca)

By Putovanja, Transport Comments Off

Bilo da planirate put do Zagreba poslom ili zadovoljstvom, firma Royal Transfers vam može omogućiti da do Zagreba dođete bezbedno i brzo. Read More

Prevoz putnika Beograd – Sofija (35€ jedan pravac, 65€ oba pravca)

Ako se pitate kako najlakše i najbrže stići do Sofije, odgovor vam može dati firma Royal Transfers koja nudi svakodnevni kombi prevoz u oba (70€) ili u jednom pravcu (35€), kao i automobilom.
Read More