Prevoz putnika Beograd – Crna Gora ( Budva, Tivat, Kotor, Herceg Novi, Bar …) – Cenovnik

Crnogorsko primorje predstavlja malu, ali veoma značajnu regiju Crne gore koja se proteže od ulaza u Bokokotorski zaliv pa do ušća reke Bojane u Jadransko more.
Gradovi Crnogorske obale će vas sigurno oduševiti svojom raznolikošću, toplinom i mediteranskim mirisima. Od Budve ( metropole Crne Gore), preko Tivta ( divnog i mirnog gradića), Kotora ( kulturno – umetničkog blaga Crne Gore), Herceg Novog ( predivnog grada punog cveća, zelenila i istorijskih spomenika), do Bara ( grada sa novim modernim gradskim jezgrom, lukom, marinom, hotelima).

Cenovnik kombi prevoza do Crne Gore:

Beograd – Budva u jednom smeru je 40€, povratno putovanje 70€
Beograd – Bar u jednom smeru je 45€, povratno putovanje 80€
Beograd – Bečići u jednom smeru je 40€, povratno putovanje 70€
Beograd – Kotor u jednom smeru je 40€, povratno putovanje 70€
Beograd – Tivat u jednom smeru je 40€, povratno putovanje 70€
Beograd – Prčanj u jednom smeru je 40€, povratno putovanje 70€
Beograd – Herceg Novi u jednom smeru je 45€, povratno putovanje 80€
Beograd – Petrovac u jednom smeru je 40€, povratno putovanje 70€
Beograd – Sutomore u jednom smeru je 40€, povratno putovanje 70€
Beograd – Risan u jednom smeru je 40€, povratno putovanje 70€
Beograd – Perast u jednom smeru je 40€, povratno putovanje 70€
Beograd – Stoliv u jednom smeru je 40€, povratno putovanje 70€
Beograd – Čanj u jednom smeru je 40€, povratno putovanje 70€

Rezervacija+381 60 4448905

Budva

Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat odavno – prvi turisti stigli su još davne 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i „Metropolom turizma“ jer je najposećenija destinacija na Jadranu. Ono što najviše privlači turiste i dovodi ih u Budvu jeste neopisiva lepota mora, bisernih plaža, veliko kulturno i istorijsko nasleđe ( spomenici, iskopine, tvrđave, manastiri, crkve …)
Za Budvu se može reći i da je letovalište za mlade, jer se pored noćnih, organizuju i dnevne žurke na plažama tako da predstavlja mesto za lude letnje provode. Međutim, grad Budva nije mesto samo za one koji voli noćni provod, već i za one koji svoj boravak žele upotpuniti razgledanjem i posetom brojnim srednjovekovnim građevinama i kulturno – istorijskim spomenicima.
Neke od atrakcija koje bi svakao trebalo videti ukoliko se odlučite da posetite ovaj prelepi grad su: Stari grad ( a u njemu: Citadelu, ostatke antičke nekropole, Muzej grada Budve, Modernu galeriju Budve, crkve Sv. Jovana Krstitelja, Svete Trojice, Svetog Save…), Statua Balerina, Plaža Mogren, Ostrvo Sveti Nikola, Marina Budva, Poluostrvo Sveti Stefan, Miločer…

Tivat

Tivat je najmlađi grad u Boko – kotorskom zalivu, osnovan u podnožju planine Vrmac, koja ga razdvaja od grada Kotora. Nekada je bio letovalište vladara, plemića i pesnika. Međutim, krajem 19. veka postaje austro – ugarska vojna baza. U njemu su se ceo jedan vek obučavale zanatlije,bravari i brodograditelji.
Istorija se ipak ponavlja, pa Tivat zahvaljujući kanadskom bilijarderu Piteru Manku ponovo postaje letovalište plemića i evropskih milijardera, pružajući velike mogućnosti za elitni turizam.
Tivat ima nekoliko malih hotela sa veoma povoljnim cenama, uglavno uz samu obalu, kao i veoma dobar katalog privatnog smestaja kako u samom gradu, tako i u predgrađu. Porto Montenegro takođe nudi smeštaj u luksuznim vilama sa predivnim pogledom na more, brojnim kafićima i restoranima sa lokalnim i internacionalnim specijalitetima.
Tivtu nedostaju peščane i šljunkovite plaže i uglavnom možete naći betonske ponte, ali nedaleko u predgrađu Tivta kao i na poluostrvu Luštici možete doći do lepih peščanih plaža.
Što se tiče noćnog života, Tivat posetiocima nudi mnogobrojne barove na otvorenom, uz razne muzičke stilove i muziku uživo, kao i noćne klubove i diskoteke. Provod u svakom slučaju zagarantovan!

Kotor

Zahvaljujući dugoj mletačkoj vladavini u Kotoru dominira venecijanska arhitektura, dok je uticaj renesansne književnost u XVI veku doprineo daljem razvoju grada.
U poslednje vreme Kotor je jedna od najposećenijih destinacija u Crnoj Gori. Svojom arhitekturom, pomorskim školama i dalmatinskim šarmom ovaj grad će vas ostaviti bez daha.
Ukoliko se odlučite da posetite ovaj očaravajući grad, preporučujemo vam obilazak obližnjih ribarskih sela kao što su Perast, Risan, Prčanj, koja vam mogu pružiti miran i prijatan odmor.
U Starom gradu Kotoru možete naći veliki broj radnji i butika koji nude modernu i brendiranu garderobu, uglavnom od italijanskih dizajnera. Takođe, ovde možete naći male restorane u kojima serviraju najbolja jela dalmatinske i balkanske kuhinje.
Noćni život u Kotoru, kao i u svim ostalim zemljama sastoji se od noćnih klubova, barova i diskoteka. Možete se zabaviti kako u Straom gradu, tako i izvan zidina Starog grada Kotora.Noćni život traje do jedan sat posle ponoći, a zatim se nastavlje u nekoliko poznatih diskoteka.
Uživajte u svakom trenutku provedenom u ovom posebnom i jedinstvenom gradu!

Herceg Novi

Herceg Novi je grad koji ne možete da ne zavolite. Smešten je između visoke planine Orjena i ulaza u Boko – kotorski zaliv. Ovaj gradić sa svojim prijatnim meštanima srdačno prima sve turiste koji se ovde nađu. Za dolazak u ovo mediteransko mestašce, ne treba vam neko posebno traženje smeštaja unapred. Pri dolasku, na kafi „ kod sata“ brzo ćete ga naći!
Ukoliko dođete u Herceg Novi, obavezno se prošetajte šetalištem Pet Danica koje se pruža uz more i spaja Igalo i Meljine. U blizini Škvera, gradske luke, nad plažom se uzdiže tvrđava Forte Mare. Ovu tvrđavu izgradio je bosanski kralj Tvrtko I 1382. godine, a koji je ujedno i osnivač grada. Leti, Forte Mare služi i kao bioskop koji u gledanju filmova na otvorenom, pod zvezdama i vedrim nebom, pruža doživljaj koji ne treba propustiti.
Druga tvrđava koja se ističe po svojoj znamenitosti je tursko utvrđenje Kanli kula. Krvava kula ( kako se prevodi sa turskog) pruža najlepši pogled na panoramu grada, zalazak sunca i brodiće usidrene u luku.
U Herceg Novom ima puno lepih plaža od kojih su neke privatne, neke pripadaju hotelima, a mnoge su otvorene za sve kupače. Za malu decu idealna je peščana plaža u Igalu, gde je more izuzetno plitko, a mulj lekovit i poznat po banjskom učinku.
Ako želite da upoznate kulturu i umetnost Herceg Novog, popnite se do Trga. Tu možete videti crkvu Svetog Arhangela Mihaila, crkvu Svetog Jeronima, arhiv, Biblioteku, Galeriju. Herceg Novi je poznat i kao grad pesnika, pa tako možete obići i kuću Ive Andrića na Toploj, koja je sada pretvorena u restoran Klub književnika, kao i videti crkvu Svetog Vaznesenja Hristovog u kojoj je Petar Petrović Njegoš naučio da čita i piše.
Glavna ulica Njegoševa, pruža se sve do Igala. U njoj možete naći veliki broj butika, radnji, odmoriti u parku, ili pak popiti kafu u nekom od mnogobrojnih kafića.
Ovaj grad večnog zelenila, sunca i stepenica, kako ga je opisao nobelovac Ivo Andrić, sigurno će vas ostaviti bez daha i mamiti vas da se ponovo njemu vratite!

Bar

Bar je moderan, sređen i veoma čist grad, koji se nalazi na jugu Crne Gore i spada u najsunčanija mesta Južne Evrope. Barska opština se deli na tri pojasa: jadranski sa blagom mediteranskom klimom, jezerski sa kontinentalnom klimom i planinski pojas sa planinsko – mediteranskom klimom.
Najveći deo obale barskog područja je strm i kamenit, sa uvalama. U samom Baru se nalazi gradska plaža na Toplici, koja je pokrivena kamenitim i krupnim peskom. Tu je i plaža Šušanj koja je karakteristična po Borovima na samoj plaži. U blizini se nalaze i plaže Veliki Pijesak, Meret, Utjeha, plaža u Sutomoru, kao i Crvena plaža karakteristična po šljunku i pesku crvenkaste boje.
Bar je poznat po nautičkom turizmu, kao i jahting klubu, što za ljubitelje jedrenja predstavlja pravo mesto za dobru zabavu na moru.
Što se tiče provoda, u gradu ima dosta barova, kafića, restorana i klubova, takoreći za svakog po nešto!

U svakom od ovih prelepih gradova možete naći obilje restorana sa domaćom hranom i ribljim specijalitetima, barove i kafiće sa predivnim terasama, hotele sa prijatnim osobljem i neodoljivim pogledom na more.
Ako barem jednom posetite Crnogorsko primorje, uvek ćete se rado vraćati!

Cenovnik kombi prevoza do Crne Gore:

 • Beograd – Budva u jednom smeru je 40 €, a povratno putovanje je 70 €
 • Beograd – Bar u jednom smeru je 45 €, a povratno putovanje je 80 €
 • Beograd – Bečići u jednom smeru je 40 €, a povratno putovanje je 70 €
 • Beograd – Kotor u jednom smeru je 40 €, a povratno putovanje je 70 €
 • Beograd – Tivat u jednom smeru je 40 €, a povratno putovanje je 70 €
 • Beograd – Prčanj u jednom smeru je 40 €, a povratno putovanje je 70 €
 • Beograd – Herceg Novi u jednom smeru je 45 €, a povratno putovanje je 80 €
 • Beograd – Petrovac u jednom smeru je 40 €, a povratno putovanje je 70 €
 • Beograd – Sutomore u jednom smeru je 40 €, a povratno putovanje je 70 €
 • Beograd – Risan u jednom smeru je 40 €, a povratno putovanje je 70 €
 • Beograd – Perast u jednom smeru je 40 €, a povratno putovanje je 70 €
 • Beograd – Stoliv u jednom smeru je 40 €, a povratno putovanje je 70 €
 • Beograd – Čanj u jednom smeru je 40 €, a povratno putovanje je 70 €

Royal Transfers je firma koja svojim klijentima nudi udoban, siguran i bezbedan prevoz do željene destinacije na Crnogorskom primorju. Nudimo vam prevoz kombijem, u jednom, ili u oba pravca, kao i individualni prevoz luksuznim automobilima od vrata do vrata u najkraćem mogućem roku.

Online rezervacija

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu NBS na dan uplate.