Prevoz putnika Beograd – Zagreb (25€ jedan pravac, 50€ oba pravca)

Bilo da planirate put do Zagreba poslom ili zadovoljstvom, firma Royal Transfers vam može omogućiti da do Zagreba dođete bezbedno i brzo.
Royal Transfers nudi prevoz putnika kombijem u jednom pravcu (25€) ili u oba pravca (50€) kao i mogućnost prevoza putnika i luksuznim automobilima. Koji god način putovanja da izaberete, sa firmom Royal Transfers ćete uz zagarantovan komfor brzo i bezbedno stići do ove destinacije.

Zagreb, srce Hrvatske, je jedan od najposećenijih gradova Istočne Evrope kao i najužurbaniji grad Republike Hrvatske. Zahvaljujući skorom ulasku Hrvatske u Evopsku Uniju, kao i bogatom istorijskom i kulturnom značaju, Zagreb je poznat kao jedna od Evropskih metropola koja pleni bogatom istorijom kao i bogatim noćnim životom, te privlači posetioce iz svih krajeva sveta, uključujući posetioce iz Kine, Nemačke, Holandije, Austrije kao i iz Južne Koreje, gde ovi posetioci, bilo da dolaze zbog zabave i turustičkih atrakcija ili poslom, spadaju u preko 300.000 ljudi koji prođu godišnje kroz Zagreb.

Online rezervacija

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu NBS na dan uplate.